Pyetjet më të shpeshta

//Pyetjet më të shpeshta
Pyetjet më të shpeshta 2017-12-31T12:06:32+00:00

Pyetjet më të shpeshta në lidhje me Fortrade

Në Tregun Forex ju mund të tregtoni 24 orë në ditë, 5 ditë në javë. Tregu hapet të dielën në 23 am dhe mbyllet të premten në 22 pm.

Fortrade ju ofron mundesine te tregtoni, investoni per aq kohe sa tregu Forex është I hapur dmth 24 orë në ditë 5 ditë në javë. Nga e diela ne orën 23 deri të premten ora 22.

Ekipi Fortrade ju mbeshtet dhe është në dispozicionin tuaj nga e hëna ne të premte nga ora 9-21 pm për çdo pyetje, informacion ose ndihme per depozitimin e fondeve.

Për të parë historikun e veprimeve tuaja tregtare duhet te shtypni Ctrl + T për të hyrë në dritare. Nga dritarja duhet te zgjidhni tabin Account History, ketu klikoni me tastin e djathte te mausit dhe do te shfaqet historiku I tregtimit tuaj ne formatin HTML.

Spread për arin ështe $ 0,60 ndërsa për argjendin është$ 0,05.

– Euro(EUR)
– Dollari Amerikan(USD)
– Paundi Britanik (GBP)
– Jeni Japonez(JPY)
– Franga Zviceriane(CHF)
– Ari (gold)
Tregtimi me valuta (apo këmbimi i parave) përfshin ‘blerjen’ e një monedhë dhe shitjen’ e një tjetër monedhe në të njëjtën kohë për të përfituar nga një lëvizje e parashikuar në kursin e këmbimit. Tregu global valutor është më i madhi dhe më likuidi në botë dhe tregtohet rreth orës. Pjesëmarrësit e tregut përfshijnë bankat, korporatat dhe institucione e tjera për qëllime të tregtisë ndërkombëtare ose hedging, si dhe tregtarët – apo spekulatorët – që përpiqen të përfitojnë nga lëvizjet e çmimeve.
Kontratat për diferenca (KPD) ofrojnë mundësi ekspozimi të fitimeve ndaj lëvizjeve të parashikuara të çmimeve në një klasë themelore të aseteve të tilla si monedhat, mallrat, aksioneve ose indekseve. CFD janë derivatet financiare me levë duke ofruar një ekspozim të madh në një aset bazë me një shpenzim të vogël. Kur tregtoni me CFD me FORTRADE, ju nuk jeni duke blerë (ose shitur) asete, por hapni një pozicion “të gjatë” (blej) ose të shkurt (shitje) për çmimin vend të atij aseti.
CFD ofrojnë një numër të avantazheve mbi alternativa tjera, duke përfshirë ekspozimin me levë dhe ofrimin e potencialit të kthimeve të mëdha me shpenzim minimal, tregtimin e rreth orës dhe qasje të lehtë dhe të shpejtë në treg.
FORTRADE ofron një gamë të gjerë të instrumenteve financiare: çift monedhat, aksionet, indekset, produktet e energjisë, metalet e çmuara, ETF, bonot amerikane dhe më shumë.

Llogari falas Demo, platformë e cila është përshtatur për përdoruesit e thjeshtë për t’u përdorur, dhe bonus deri në 2,500 euro mbi depozitën e pare në llogarinë tuaj të vërtetë, mbështetje të pakufizuar të klientëve dhe shumë aktivitete të tjera që synojnë drejt klientëve tanë. E gjithë kjo dhe shumë aktivitete të tjera, kur ju vendosni për Fortrade. Me ne si një kompani e licencuar dhe e regjistruar mundeni në rrugë të drejtë ta provoni tregtinë Forex.

Për ta përdorur platformën tone Fortrade web trader e mjaftueshme është të keni kompjuter me windows sikur sitem operativ dhe lidhje të internetit.

Sigurisht, Fortrade ju lejon të hyni në llogarinë tuaj nga shumë vende të ndryshme. E gjitha që ju duhet është një kompjuter në të cilën ju instaloni ose përdorni platformën tregtareose ta përdorni Fortrade platformën web trader. Jeni shumë të kujdesshëm se ku për të ruajtur dhe të përdorni të dhënat e tuaja, qasjen, emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin. Nëse keni hyrë në një kompjuter tjetër të dhënat ka gjasa që ato të ruhen atje dhe më vonë të jenë në dispozicion për këdo që përdor atë kompjuter.

Fortrade nuk aplikon asnjë tarife.

Fortrade lejontë jepni urdhëraBuy dhe Sell edhe me platformën tonë për telefonat celular ose hyni në platformënweb trader duke përdorur një telefon celular që ka qasje në internet.

Vizitoni faqen tone me spread të ndryshme për instumente të ndryshme për më shumë infromacione. Spread janë fikse.

Ekipi ynë I shërbimit punon 12 orë në ditë çdo ditë 9-21 ora,nga e hëna deri të premten. Në cdo kohë ju mund të na kontaktoni përmes telefonit dhe live chat.

Po, çdo i rritur mund të investojë në Forex nëpërmjet Fortrade.

Nëse për ndonjë periudhë të pandërprerë prej 180 ditësh, ju nuk nuk tregtoni në llogarinë tuaj pastaj pas 180 ditësh ( “Periudha Grace” the) Fortrade do të konsiderojë se llogaria e klientit është joaktive ose në gjumë ( “Joaktive”).

Pasi Fortrade ka konsideruar se Llogaria e Klientit të jetë jo aktive, Fortrade do të ketë të drejtë të marrë pagesën nga ju, një tarifë administrative prej 10.00USD (ose një sasi të ngjashme në monedhë tjetër që Fortrade mund të përcaktojë kohë pas kohe), e cila përfaqëson koston administrative të Fortrade për të vazhduar operimin në llogari joaktive (“taksa llogarisë joaktive”).

Fortrade do të zbresë Tarifën e llogarisë joaktive nga bilanci i llogarisë tuaj Llogaria e Klientit në ditën që pason mbarimin e periudhës joaktive dhe pastaj çdo tridhjetë (30) ditë pas kësaj. Për shmangien e dyshimit, detyrimi apo përgjegjësia e klientit për të paguar tarifa për Llogarinë Joaktive do të pushojë sa më parë që bilanci i llogarisë së Klientit është zero.

Ne ruajtmë të dhënat tuaja financiare në përputhje me rregullat e regjistrimit të tregut dhe rregullat e korporatave të kompanisë sonë. Informacioni juaj I llogarisë dhe të dhënat personale financiare janë të të sigurta me ne.

Koha që duhet për të hapur një llogari të vërtetë varet nga shuma e depozitës tuaj dhe kur ju të na dërgoni dokumetat e nevojshme. Nëse ju depozitoni deri € 500 paratë tuaja do të shihni platformën Brenda disa minutave. Për depozitat më të larta kërkohet të na dërgoni dokumente. Dhe zakonisht ky proces është përfunduar në një ditë pune nga data e aplikimit tuaj. Pasi ju të dërgoni dokumentet tuaja do të ju thëret një prej ekipit tonë për mbështetje dhe do të ju shpjegojë të gjitha detajet.

Po, në çdo kohë ju mund të ndryshoni të dhënat tuaja personale në formën e aplikimit të cilën do të ju dërgojmë. Kur ju ti bëni ndryshimet ta dërgoni formularin e plotësuar me faks.

Që kërkesa juaj të pranohetështë e nevojshme të verifikohetidentitetin tuaj duke dërguar.

Dokumentat personale – Kartë Identiteti ose pasaportë
Kartën të skanuar me të cilën keni bërë pagesën(mund ti fshihni tetë numrat e mesëm)
Disa prej faturave për shërbimet – Telefoni, energji elektrike, internet, etj. E cila është në emër tuaj.

Nëse ju nuk keni fatura të shërbimeve ju ende mund të na dërgoni një dokument personal që përmban adresën tuaj.

Këto dokumnte ne kemi nevojë për të verifikuar identitetin tuaj dhe të jeni në gjendje të tërheqni fitime. Dhe përveç kësaj, këto dokumente janë të nevojshme për dërgimin e bonuseve.

Nëse janë të njëjtat të dhëna në llogari të re ju nuk keni nevojë që ti ri-dërgoni dokumentet.

Për të qenë në gjendje për të hapur një llogari të vërtetë, ju lutem vizitoni faqen tone Hap llogari reale dhe ndiqni hapat e duhur.

Po mundeni me hap më shume llogari reale dhe në çfarë do valute të doni.

Për të hap demo llogari, vizitoni faqen tone dhe Hap Demo Llogari dhe përcillni hapat tone.

Çdo llogari demo është e kufizuar 20 ditë, pastaj ju mund të hapni një të re. Për hollësi të plota ju lutem kontaktoni ekipin tone për mbështetje.

Çdo llogari demo është e hapur nga 100.000 euro apo dollarë që ju mund të tregtoni në Forex. Nëse keni shpenzuar të gjitha paratë, llogaria demo mbyllet automatikisht.

Leverage është fiks për të gjitha instrumentet për tregti dhe nuk mund të ndryshohet.

Fortrade nuk do I përdorë ose shesë të dhënat personale tuajat personave të tretë. Të gjitha të dhënat të cilat I dërgoni janë plotësisht të sigurta tek ne. Derisa nuk dëshironi të përdorni e-mail njoftimet prej neve në çdo cast mund të kërkoni të ju fshijmë nga lista për e-mail.

Vetëm ndiqni udhëzimet në faqen tonë të internetit Hap Llogari Reale.

Shuma minimale që ju mund të filloni për të tregtuar është 100 dollarë apo euro.

Nëse nuk mund të hyni në llogarinë tuaj, ose ju kanë humbur fitimet llogaria , duhet të mbyllet urgjentisht, ju lutem na kontaktoni. Ekipi ynë për mbështetje punon çdo ditë 9-21 ora.
Fondet mund të depozitohen në një prej metodave të mëposhtme:
Me kartë krediti Visa ose Master Card
Transfertë Bankare
Webmoney Service
Mënyra më e shpejtë për të depozituar fonde është me anë të kartëave të kreditit.
Depozita mund të bëni në euro apo dollarë amerikanë.
Depozita e bërë me kartë krediti në vlerë prej 500 euro do të jetë një platformë në periudhën tuaj kohore prej një ore. Për shuma më të mëdha, procesi mund të zgjasë deri në 24 orë pas marrjes së dukumentacionit. Nësedepozitoni duke përdorur transfertë bankare kohën që fondet të paraqiten në platformën tuaj varet nga procedurat e bankës.
Fortrade nuk ka ngarkuar ndonjë tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga kompjuteri juaj për tregtim. Por banka juaj apo kartë krediti emetuesi mund të marrë nga ju një komision në këto transaksione. Ne sugjerojmë për detaje të informoheni në bankën tuaj.
Mjaftontë merrni formën për tërheqjen e fondeve nga faqja jonë e internetit, plotësojeni dhe dërgojeni me anë të faksit në koordinim me një këshilltar nga ekipi ynë për mbështetje. Pas pranimit, paratë e dëshiruara do të transferohen në llogarinë e caktuar. Kjo procedurë merr mesatarisht një periudhë kohore prej 5 ditësh.
Tërheqjet e bëra me transfertë bankare zakonisht zgjasin deri në 5 ditë pune për të arritur në llogarinë tuaj.

Tërheqjet me kartë krediti/debiti ndonjëherë mund të zgjasin deri në 15 ditë pune për të arritur në llogarinë tuaj.

Në disa raste, tërheqjet e fondeve të depozituara nga karta e kreditit ose debitit janë të kufizuara nga kartela dhe nuk mund të tejkalojnë shumën origjinale të depozituar. Shumat që tejkalojnë depozitimin origjinal mund të tërhiqen nga një metodë alternative e tërheqjes (me transfertë bankare, Skrill ose Neteller).
Tërheqjet me dhe kartat e kreditit dhe debitit mund të bëhen vetëm për shumën e depozituar. Më poshtë janë 3 metoda alternative për tërheqjen e fondeve shtesë që tejkalojnë shumën origjinale të kartës së kreditit/debitit.
Transferta bankare: Plotësoni këtë formular dhe dërgoni atë në: support@fortrade.com me të dhënat e llogarisë suaj bankare. Linkun për formularin e gjeni në: https://www.fortrade.com/wp-content/uploads/finance/WIRE_WD_FORM_Fortrade_LTD.pdf
Skrill: Na dërgoni një email në support@fortrade.com me shumën e tërheqjes së kërkuar dhe e-mail adresën e llogarisë Skrill ku ju dëshironi shumën që do të transferohet.
Neteller: Na dërgoni një email në support@fortrade.com me shumën e tërheqjes së kërkuar dhe ID-në llogarisë tuaj të Neteller ku ju dëshironi shumën që do të transferohet.
Fortrade mund të rimbursojë depozitat e bëra nëpërmjet Credit Card, por këto janë të kufizuara në shumën që ishte fillimisht e depozituar dhe në një afat kohor prej 18 muajsh. Në të dy rastet duhet të plotësoni formularin e mëposhtëm për një llogari bankare në emrin tuaj. Ne gjithashtu do të kërkojmë një kopje të një deklarate të fundit bankare duke treguar adresën tuaj të plotë emrin dhe detajet e llogarisë.

Transferi i telave: Plotësoni këtë formular dhe dërgojeni tek support@fortrade.com duke mbajtur detajet e llogarisë suaj bankare.

Kur të hapni Fortrade meta trader 4 demo llogari spread jane identike sikur në llogaritë reale.

Ju duhet të keni versionin e ardhshëm të kompjuterit 95, 98, 2000, 2003, 2008, 2010, XP Vista, Seven

Është e mundur, por nuk mund të arrihet në llogari të ndryshme në të njëjtën kohë.

Fortrade Meta Trader platform eshte CET(Koha Qëndrore Evropiane) që është +1 orë prej kohës Londineze. Të gjitha transaksionet dhe urdhrat ekzekutohen në këtë kohë.

Së pari duhet ta mbyllni Meta trader 4. Pastaj ta kopjoni Expert Advisor Meta Treder4 në experts folderin. Pastaj, hapeni platformën, klikoni në butonin Navigator, klikoni dy here në Expert Advisor. Me klik të majt në maus tërhiqeni ikonën e grafikut dhe ashtu e aktivizoni. Në këndin e sipërm të djathtë të grafikut duhet të paraqitet Smiley, ndësa butoni Expert Advisor duhet të jetë I gjelbërt. Derisa nuk keni pas sukses ta aktivizoni Expert Advisor, nuk mund të paraqitet në këndin e djathtë ikona Expert Advisor, ndërsa butoni Expert Advisor duhet të jetë me ngjyrë të kuqe.

Shko në menynë Tools dhe pastaj opsionet. Kur ju hapni dritaren, shkoni në kategorinë Server dhe zgjidhni butonin change.

Klikoni butonin Terminali dhe kur të hapet një dritare në pjesën e poshtme të ekranit, shkoni kategori në Account History.

VPS mundëson që server Expert Advisor të punojë pa pengesa, edhe në qoftë se komjuteri është I fikur.Ju mund të gjeni një ofrues që do të përshtaten në internet dhe për të dërguar udhëzime për regjistrimin, por egzistojnë ndërmjetsit e Forex që ofrojnë falas në qoftëse jeni klient I tyre.

Është mënyra më e shpejtë për të filluar tregtimin në platformat Forex. Kjo platformë ju mundëson të tregtoni pa asnjë rrezikdhe vetëmme anëtë internetit në cdo kohë nga kudo në botë të filloni të tregtoni.

Fortrade i ofron klientëve të saj një zgjidhje për të kryer transaksione nëpërmjet telefonit celular duke përdorur Mobile trader platformën për tregtim.Duhet të keni një telefon celular me rrjetin GSM dhe akses në internet përmes transaksioneve tuaja mund të kryeni blerje, shitje, dhe mbylljen e pozicioneve me anë të telefonit tuaj celular. Kjo është krejtësisht falas.

Po Fortrade ju lejon të shkarkoni dhe të instaloni Meta Trader 4 platformën në kompjuterin tuaj krejtësisht FALAS tani ju mund të kënaqeni nga përfitimet që ofron kjo platformë.

Për më shumë informacion shihni linkun për shkarkim.