Mbështetje

/Mbështetje
Mbështetje 2017-12-31T12:06:32+00:00

Mbështetja e vetme e konsumatorëve është në dispozicion 12 orë në ditë!

  • MBËSHTETJE NË GJUHËN SHQIPE
  • EKIPI I PËRKRAHJES TEKNIKE
  • TELEFON, E-MAIL, NDIHME DIREKTE!
Kontakt | Pyetjet më të shpeshta |
Fortrade support

Supporti i Fortrade do tju ndihmojë me cështjet mbi tregun Forex, mbi platformat tregtare si dhe cështje të tjera që ju interesojne. Përgjigjet e të gjitha pyetjeve mund të gjenden këtu.

Fortrade do ti përgjigjet pyetjeve më të shpeshta rreth platformës tregtare Meta Trader 4 , tregtimit në Forex, depozitimit të fondeve. Nëse keni ndonjë pyetje që nuk e keni gjetur përgjigjen në faqen tone, Mos hezitoni të na shkruanI në faqen tonë të kontaktit.

Hyni ne boten e tregtimit dhe filloni te perfitoni ne tregun me te madh ne tregun boteror!