Llogari demo

/Llogari demo
Llogari demo 2017-12-31T12:06:39+00:00

Provoni Forex pa rrezikuar, regjistrohu në platformën e Fortrade dhe merrni një llogari demo falas me vlerë 100,000 Euro!

Llogaria Demo ëshë mënyra më e mirë pa rrezikuar investimet dhe për të fituar praktike dhe përvojë në Forex. Vetëm një klikim ju ndan nga kjo mundësi e mahnitshme. Plotësoni një formular të thjeshtë dhe regjistrohuni për llogarine tuaj Demo. Të gjitha transaksionet në këtë llogari janë identike me ato në Forex.

Fortrade realni račun