FXLider është gjithmonë me klientët !Nga momenti i parë kur ata investojnë paratë e tyre, duke u përpjekur për të siguruar përfitime të mëdha për tregtarët tanë.

Ne kemi gjithmonë oferta speciale dhe fushata bonusesh, Bonus mbi depozitën e parë, Bonus “Refero një Mik” dhe klientëve tanë VIP u ofrojmë bonuse të veçanta VIP.

Për më tepër informacion në lidhje me promocionet mund të kontaktoni stafin tonë të konsulentëve, përfitoni nga këto avantazhe dhe filloni të investoni.

FXLider logo

“Second – time deposit” Promocion

Rriteni kapitalin e juaj fillestar dhe në varësi të shumës së depozitave perdoreninë formën e perfitimit me shume:

  • bonus krediti,
  • bonus bilanci,
  • analiza e tregut dhe
  • edukim shtesë
  • më shumë…
Lexo më shumë

Bonus kreditit dhe Fitim

Merrni përparësi të kredi bonuseve.
Vetëm bonusi  nuk mund ta humbni.Nëse ju nuk doni të prisni që vëllimit e tregtimit te bonusit kreditit  për, atehere keni opsionin Payoff.

Lexo më shumë

Balans bonus

Nëse ju nuk e kanë përfituar deri tani balance bonusin tonë, tani është koha!

I vetmi shpërblim që shkon në bilancin tuaj!
Bilanc Bonusi bëhet pjesë e margines tuaj, rritet dhe nuk mund të humbet.

Lexo më shumë

Klientët Prioritare

Për t’u bërë klientit prioritar i FXLider-së duhet të ketë një minimum prej 50 mijë € / $ Equity- pa kredit  bonusin në llogarinë tuaj tregtare.

Të përfitojnë nga shumë mundesi, shërbime të veçanta dhe promovime të dizajnuara vetëm per konsumatorët prioritar. Të kenë përparësi në ndarjen e shpërblimeve, kur tërheqin fonde, të bëjë trajnim të vetëm 1 në 1 , si dhe më shumë se 10 shërbime të destinuara ekskluzivisht per klientët prioritar.

Black, Silver dhe Gold programin tonë, ju  garantojme kushtet më të mira tregtare dhe bonuset më të mira për këto pagesa. Bashkohet me grupin e klientëve, për të cilat zbatohen rregulla të veçanta – të jetë klienti prioritar i FXLider .

Lexo më shumë

Long term tregtarët

A doni të hapni nje nga pozicionet e gjata në CFDs?

Kjo është një mundësi me te vërtetë e mirë për ju. Merre vetem një urdhër për tregtimin pa normen e interesit të natës për një periudhë të caktuar. Për ofertën dhe pyetjet ju lutem të kontaktoni me menaxherin tuaj të llogarisë Lartë.

Lexo më shumë

Hyni ne boten e tregtimit dhe filloni te perfitoni ne tregun me te madh ne tregun boteror!