FXLider është gjithmonë me klientët !Nga momenti i parë kur ata investojnë paratë e tyre, duke u përpjekur për të siguruar përfitime të mëdha për tregtarët tanë.

Ne kemi gjithmonë oferta speciale dhe fushata bonusesh, Bonus mbi depozitën e parë, Bonus “Refero një Mik” dhe klientëve tanë VIP u ofrojmë bonuse të veçanta VIP.

Për më tepër informacion në lidhje me promocionet mund të kontaktoni stafin tonë të konsulentëve, përfitoni nga këto avantazhe dhe filloni të investoni.

FXLider logo

Bonusi i mirëseardhjes

1. Regjistrohu > 2. Depozito > 3. Merrni bonusin e mirëseardhjes

  1. Hapni një llogari tregtimi falas në EUR apo USD
  2. Nuk ka komisione ose apo kosto shtesë
  3. Tregto me kapital më të madh dhe merrni trajnim të avancuar dhe mbështetje profesionale
Lexo më shumë
Welcome bonus

FXLider bonus kredit

Bonus Kredit

Bonus Kredit për investime të sigurta dhe fitimprurëse në tregun global financiar.

FXLIder si një lider në inovacion prezanton një koncept tërësisht të ri për të mbështetur klientët e tij në mënyrë që të bëjnë investime fitimprurëse. Me të mahnitshme janë kreditë e para bonuse për klientët e FXLider të cilët tani kanë mundësinë për të hyrë në botën e investimeve me kapital të rritur si kurrë më parë!

Lexo më shumë

FXLider Bonuse në balancë

Nëse deri tani nukkeni përdor përparsië e bonuseve tona, tani është koha e duhur!

Shuma e bonusit varet nga sasia e investimit tuaj. Investoni 150 € dhe ne do t’ju ofrojmë 25 € të tjera – filloni tregtimin me 175 €! Investoni 350 € dhe ne do t’ju ofrojmë 50 € të tjera – fillojni tregtimin me 400 €! Investoni 750 € dhe ne do t’ju ofrojmë 75 € të tjera – fillojni tregtimin me 825 €!

Lexo më shumë
FXLider bonusi
FXLider uputi prijatelja

Udhëzo shokun

FXLider vlerëson besnikërinë tuaj dhe qëndrueshmërin në tregtim. Programi ynë shpërblyes “Refero një Mik” është mënyra jonë për të ju falenderuar që i keni prezantuar familjarëve dhe të gjithë miqve përparësit e FXLider-it.

Si ta përfitoni Bonusin?

Shumë thjeshtë! Sa herë që hyn për tregtim një mik I cili hap një llogari tregtimi dhe depoziton fonde, qëtë dy do të keni mundësitë fitoni një bonus!

Bonusi varet nga lloji i llogarisë që keni hapur.

Lexo më shumë

€ 50 për tregtim

FXlider i jep mundsinë çdo kujt që do të provoj dhe eksperimentoj tregtimin në tregjet financiare, duke ju dhënë € 50 enkas për tregtim dhe mësim, që të kuptoni tregtimin e vërtet.

Lexo më shumë
FXLider 50e za trgovanje na berzi

Hyni ne boten e tregtimit dhe filloni te perfitoni ne tregun me te madh ne tregun boteror!