Hapni një llogari

/Hapni një llogari
Hapni një llogari 2017-12-31T12:06:48+00:00

Zgjidhni llojin e llogarisë

REALEHAP NJË LLOGARI TË VËRTETË
 • – Nuk ka pagesa dhe kosto shtesë –
 • – Bonus deri në 2.500 € –
 • – Libër falas nga Forex –
 • – Spread fikse –
 • – Depozitime të shpjeta dhe lehtësi në tërheqjen e fondeve –
 • – Fortrade Meta Trader 4, Web dhe Mobile Trader –
 • – Support nga stafi ynë 12 orë në ditë –
 • – Analiza ditore të tregut –
 • – Menaxher personal për llogarinë tuaj –

DEMOHAPNI NJË LLOGARI DEMO
 • – € 100,000 para virtuale për tregtimin tuaj në Forex –
 • – Kurse të shpejta dhe pa pagesë në Forex –
 • – Mbështetje nga ekipi jonë 12 orë në ditë –
 • – Platformëtregtare shumë e thjeshtë për t’u përdorur –
 • – Vlerat reale të çmimeve të instrumenteve për tregtim –
 • – Analiza ditore të tregut pa pagesë –
 • x
 • x
 • x