Edukimi

/Edukimi
Edukimi 2017-12-31T12:06:45+00:00

E-BOOKS

JINI TË PËRGATITUR DHE FILLONI TË TREGTONI ME NE!

Lexoni tekstet të cilat i kemi përgatitur për ju, ejani në kurset edukative ose online seminare dhe bëhuni tregtar i suksesshëm!

Qe të jeni tregtar I suksesshëm në Forex ju duhet trajnim. Fortrade me këshilltarët e saj të trajnuar dhe profesional ofron trajnime dhe support të nevojshëm për të siguruar që të gjithë klientët të kenë një pasqyrë të qartë se si funksionon Forex

Të gjitha trajnimet e ofruara nga Fortrade janë të standardizuara dhe mësimet e mësuara mund të aplikohen në realitet. Përveç seminareve edukuese dhe webinareve, Fortrade për çdo klient të ri që depoziton fondet I ofron falas librin nga Dr Slobodan Slovikj- Si të bësh ndryshimin në kursin e këmbimit?

Burimet edukuese në faqen tonë përmbajnë gjithë informacionin që mund tju interesoje mbi tregun valuator. Gjithashtu në faqen tonë mund të keni akses në llogarinë falas Demo ku mund të filloni menjëherë trajnimin. Kurse të shtrenjta të cilat mund të gjenden në treg tani mund ti përfitoni falas vetëm në Fortrade.

Me një llogari pa kosto ju mund të keni akses në tre platform të ndryshme tregtare, në mënyrë qe të përfitoni aftësi në investime dhe të përmirësoheni në çdo kohë. Konsulentët tanë professional do tju japing të gjitha detajet se si ti perdorni këto platform.

Fortrade ju dhuron 100,000 eur ne llogarinë demo me të cilën mund të përmirësoheni ne tregun e Forex, të provoni instrumentet tona të investimeve si dhe strategjine tuaj për të fituar përvojë të gjerë para se të hyni në transaksionë të vërteta.