Për ne

/Për ne
Për ne 2017-12-31T12:06:38+00:00

Fortrade ka një marrëveshje bashkëpunimi për promovimin e shërbimeve tregtare dhe platformat e FORTRADE. FORTRADE Ltd është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA (Autoriteti i Sjelljes Financiar) me numër regjistrimi, 609970.

Fortrade, duke u mbështetur në ligjin e Republikës së Shqipërisë dhe Kosovës kënaq të gjitha nevojat tuaja dhe synojmëofrimin e shërbimeve cilësore dhe efikase, detyrimi ynë ligjor të jetë një urë për tregun e investimeve botërore. Për investuesit tanë kemi organizuar shërbim efikas, modern, të besueshëm dhe të vazhdueshëm. Gjithmonë duke menduar për hapin e ardhshëm, duke përcjellë çdo ditë cfarë është bërë, duke krijuar një rrjet efektiv të inteligjencës, duke punësuar njerëz për ofrimin e shërbimeve gjatë gjithë ditës, duke krijuar investim më të qëndrueshëm dhe të besueshm dhe likuid, përpiqemi të jemi plotësisht në shërbimin tuaj.

Ne në Fortrade i japim rëndësi të madhe zhvillimit dhe mbështetjes tone te vazhdueshme. Ekipi i Fortrade mbështet klientët dhe u ofron atyre gjithë informacionin e nevojshëm që nga regjistrimii tyre, gjatë aktivitetit te tyre ne investime nëpërmjet analizës së tregut çdo ditë.

Fortrade u ofron investuesve te zgjedhin mes platformave tregtare thjesht duke përdorur Online Trading, qendra e lajmeve financiare e rifreskar vazhdimisht sipas çmimeve të tregut dhe në kohë reale.