Paralajmërimi i rrezikut: Tregtimi me CFD bart një nivel të lartë të rrezikut. Kapitali juaj është në rrezik.

MBËSHTETJE

Një ekip prej mbi 70 ekspertësh në dispozicionin tuaj 12 orë në ditë, 5 ditë në javë në ndihmën dhe mbështetjen tuaj për çdo pyetje!

Gjeni më shumë

LIÇENSA

FXLider është partner me Fortrade Limited, i autorizuar dhe i rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar me linçesë nr. 609970.

Gjeni më shumë

ÇFARË ËSHTË FOREX

Forex ose tregu FX është pjesë e dy fjalëve Angleze, e huaj dhe këmbim, dhe është tregu forex është tregu më likuid dhe më transparent në botë.

Gjeni më shumë

Mundësi të pakufizuara tregtimi

Duke tregtuar me platformat e FXLider ju keni një mundësi unike për të fituar, kur çmimet janë në rritje dhe kur ato janë në rënie, thjesht duke hyrë ne pozicion blerje ose shitje.

Portofoli ynë me më shumë se 150 instrumente ofron mundësi të përditshme tregtimi:

Monedhat

Mallrat CFDs

Aksionet CFDs

Indekset CFDs

Fillo tregtimin

INSTRUMENTI SHES BLEJ NDRYSHIMI I ÇMIMIT
SHES BLEJ

FXLider Qëndra Edukimit

Seminarët

Seminar + Open day

Kyçuni këtu!

Webinarët

Webinari i ardhshëm –
Vendimi i normës së interesit të Fed
19.09.2017 ora 17

Kyçuni këtu

Webinari i ardhshëm –
Zgjedhjet gjermane
20.09.2017 ora 18

Kyçuni këtu

Webinari i ardhshëm –
Hyrje në bazat e Forex-it
22.09.2017 ora 17

Kyçuni këtu

Webinari i ardhshëm –
Përparësitë e tregtimit me kontrat cfd’s me Fxlider
29.09.2017 ora 17

Kyçuni këtu

FXLider TV – përkrahur nga Trading Central

Bëhu Klient Prioritar i FXLider dhe merrni akses ekskluziv mbi lajmet më të reja dhe analizat nga tregjet botërore direkt ne FXLider TV mbështetur nga Trading Central.

Hyni ne boten e tregtimit dhe filloni te perfitoni ne tregun me te madh ne tregun boteror!